Plisségardin Top Down/Bottom Up

Plisségardin med Top Down/Bottom Up-funktion er specielt udviklet til at give maksimal frihed i indstillingen af gardinet. Takket være en særlig funktion kan gardinet både trækkes ned fra toppen og skubbes op fra bunden, så det placeres lige præcis hvor du vil i vinduet. Plisségardinet kombinerer stramme linjer og fine folder og findes i et væld af farver og væv. De smukke gardiner fås i to forskellige plissébredder, 20 og 32 mm, som sætter hvert sit præg i vinduet.

Specielt god til…

Lyskontrol
Placer gardinet præcis hvor du vil i vinduet så der skærmes effektivt uden at lukke alt lys ude

Genskin
Fås med væv, der er metalliseret på bagsiden og velegnet til at modvirke genskin i TV og computerskærm uden at lukke lys ude eller begrænse udsynet

Hygiejne
Har et stort udvalg af smudsafvisende væv, der beskytter gardinet ekstra mod snavs og pletter – de fleste plisségardiner kan desuden vaskes

Øvrigt
Fås med både LiteRise® og SmartCord® betjening, så du slipper for lange snore i vinduet. Se video nedenfor.

Plisségardin fås med det intelligente PowerView® motorisering, hvor du styrer dine gardiner via en app eller fjernbetjening.

Læs mere om PowerView® motorisering

Læs mere om Plisségardin Top Down/Bottom Up på www.luxaflex.dk

Find nærmeste forhandler på www.luxaflex.dk

Se hvordan Luxaflex® Plisségardiner Top Down/Bottom Up med LiteRise® virker
Plisségardin med Top Down/Bottom Up-funktion er specielt udviklet til at give maksimal frihed i indstillingen af gardinet.